VINDER AF HÅNDVÆRKER.DK PRISEN 2018

ABC Byg Næstved kan med stolthed kalde os vinder af håndværker.dk prisen 2018

 

VINDER AF HÅNDVÆRKER.DK PRISEN 2018

 

Her pressemeddelelse fra håndværker.dk:

Lokal håndværker hyldet af brugere

I den seneste tid har håndværkere over hele landet dystet om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er den bedste håndværker og der er valget faldet på ABC Byg i Region Sjælland.

Fra den 23. april til den 27. maj har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2018. Resultatet er blevet 51 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher. Blandt vinderne er ABC Byg fra Næstved, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Sjællands bedst anbefalede tagdækker”.

Steen Pedersen fra ABC Byg er naturligvis glad for prisen og udtaler stor glæde ved at have vundet:

“Vi er stolte af at blive valgt af brugerne i et skarpt felt af dygtige håndværkere. Det er selvfølgelig ikke noget som vi er kommet let til, vi gør meget ud af at sikre at vores kunder er tilfredse og dermed anbefaler os til andre. Prisen her er et skulderklap til os og det er noget som giver lyst til at arbejde videre i samme retning.”

At netop anbefalinger har en stor betydning, understreges også af Bolius Boligejerundersøgelsen fra sidste år, hvor 40 % af de adspurgte svarer at det er vigtigt for dem at de har fået håndværkeren anbefalet eller at de har kendskab til virksomheden i forvejen, når de vælger en håndværker. Det er noget Steen Pedersen også kan nikke genkendende til.

“Vi mærker helt klart at det er vigtigt at kunne fremvise gode anbefalinger, men det hænger også sammen med at vi samtidig skal lave et godt stykke arbejde, når vi er ude hos kunderne. På den måde spiller det hele sammen.”

På landsplan er der blevet givet næsten 700 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk og det har været med til at danne ramme om kåringen.