Tagrender

tagrenderTagrender

Husejere vælger i dag at skifte deres gamle tagrende ud med tagrender af stål. Udseendet kunne godt være den eneste grund, for de flotte tagrender pynter på enhver bolig. Men der er mange flere gode grunde til at få ABC Byg til at pynte på din ejendom.

En tagrende af stål falmer og knækker ikke, som vi er vant til at se det på ældre tagrender af plast. Du skal blot vaske dem engang i mellem, når du synes, de skal præsentere sig lige så flot, som da de var nye. Du kan vælge kun at skifte tagrenderne, men står du alligevel foran at skulle investere i et nyt tag er det let og billigt at få fuldendt renoveringen med nye flotte tagrender.

 

c1addd1adbc397fb403a114dc72602a6I en stål tagrende fra Lindab, som ABC Byg er ekspert i at montere rigtigt, opstår der ikke huller, som det kan ske i plastmateriale.

Du slipper desuden for at dine tagrender knækker, når du skal rense dem. Værsgo’.

Sæt stigen hvor du vil hele vejen rundt om huset, din nye tagrende af stål kan sagtens klare trykket, og du kan stå sikkert og blive hurtigt færdig med det beskidte arbejde.

Din tagrende får en flot afslutning med nye rendejern, til at bære dem. Ofte kan du dog spare udgiften til nye rendejern og i stedet få monteret nye kapsler på dine gamle rendejern.

 

 

Kontakt os på Telefon 20 73 91 51 og få en pris på nye tagrender til din bolig – vi giver dig også gerne et godt tilbud på et flot ståltag