Nyt tag

Nyt tag på KUN 3 dage – længere er vi ikke om det

Alene tanken om at skulle have nyt tag på din bolig kan være lidt skræmmende. Med et Lindab tag fra ABC Byg kan du straks glemme alle spekulationer om prisen og langvarigt byggerod. Vi lægger et nyt og flot Lindab Topline ståltag oven på dit gamle tag på kun 3 dage.

Med et nyt tag fra Lindab går du ikke på kompromis, hverken med kvaliteten, holdbarheden eller udseendet. ABC Byg Næstved er godkendt som Lindab Topline Ekspert. Vi har opført over 1.250 Lindab ståltage på Sjælland og benyttes som sagkyndig ved tvivlsspørgsmål hos vores Lindab-kolleger i branchen.

 

Et nyt tag skal holde i mange årNyt tag

Derfor får du op til 30 års produktgaranti på dit Lindab tag.

Vi er en af eneste Lindab TagXperter på Sydsjælland, Midtsjælland og Lolland Falster.

Gennem de sidste 25 år, har vi monteret nye tage fra Lindab, og har derfor stor erfaring. Vi hører fra vores allerførste kunder, at deres tage stadig er i topform.

 

Hvad koster et nyt Lindab Ståltag?

Der er selvfølgelig forskel på prisen på et nyt tag afhængig af flere faktorer, som eks. størrelsen, vinkel på taget m.v. Vi har udarbejdet et par pris eksempler, så du på denne måde, kan få en ide om prisen på et nyt Lindab Ståltag.

 


abc-byg-tag-04Vælg et tag
, hvor alger, mos og snavs ikke så nemt sidder fast. Et flot nyt tag, der ligner matte eller blanke tegl, men som består af store, tætte stålplader, hvor sne og regn ikke kan trænge ind.

 

Ønsker du IKKE at få lagt et ståltag – er vi også specialister i at lægge flotte og smukke Tegltage til konkurrencedygtige priser.

Hos os er du også dækket af BYG GARANTI – din sikkerhed for godt byggeri.

Vælg isolering med papiruld samtidig med nyt tag og ligeledes nye tagrender fra Lindab.

 

Kontakt os på Telefon 20 73 91 51 og få vores tilbud på et nyt tag, som du godt kan ærgre dig over, at du ikke fik lagt allerede sidste år.

Få reference liste, hvis du vil se eksempler på nye tage, vi har lagt. Få også Gratis tagtjek af dit tag.