Papiruldsisolering nyt tag

Papiruldsisolering og nyt tag har flere fordele

Papiruldsisolering i forbindelse med nyt tag fra vores leverandør ISODAN, har flere egenskaber og fordele:

 • Giver god varme og kuldebeskyttelse
 • Brandhæmmende
 • Miljø og råstofbesparende
 • Fugtregulerende
 • Insekt og skadedyrafvisende
 • Genbrugsprodukt

Isoleringsmaterialet, som ABC Byg bruger til at isolere tage med, er lavet af genbrugspapir, af gamle aviser, for at være helt præcis. Det er derfor et isoleringsmateriale som er helt naturligt, der hjælper dig med at holde varmen i din bolig. Du sparer desuden også mere på varmeregningen.

Skåner også miljøet

Vælger du at isolering med papiruld, vælger du også at skåne miljøet for unødvendig CO2 udledning. Selve produktionen af papiruld er meget energibesparende, fordi der både er tale om genbrugspapir og fordi selve bearbejdningen ikke belaster miljøet.

Når papirulden er på plads i din bolig, sparer du på energien og fortsætter på den måde med at skåne miljøet for CO2.

Papiruldsisolering nyt tag

 

 

 

 

 

 

Gamle aviser har alle dage været brugt til at holde på varmen, og i de seneste 60 år har vi også brugt det i huse, fordi det er et naturligt, billigt og effektivt.

Papirulden bliver behandlet med brandhæmmer, så selv om der er tale om papir materiale, er det meget svært at antænde, hvis der skulle opstå brand. Derfor bliver din sikkerhed ved en eventuel ildebrand øget ved at bruge isolering med papiruld.

Der er mange gode grunde til, at vi hos ABC Byg har valgt at tilbyde isolering af tag med papiruld. Det er simpelthen det billigste, bedste og mest miljøvenlige isoleringsmateriale.

 

Få et bedre indeklima med papiruldsisolering og nyt tag

Mens du glæder dig over at spare penge på din varmeregning, fordi du har sørget for en smart og billig isolering med papiruld, kan du samtidige nyde et meget bedre og sundere indeklima i dit hjem.

En professionel isolering med papiruld:

 • gør det nemmere at bevare en ensartet temperatur i hele boligen
 • giver mindre træk
 • gør din bolig bedre lydisoleret
 • virker brandhæmmende
 • kan ikke angribes af råd og svamp
 • holder skadedyr væk, fordi de ikke kan leve i papirulden

 

Sådan virker papiruldsisolering nyt tag

Når vi blæser de små papirulds-trevler ind på dit loft under taget, bliver der helt automatisk dannet små bitte luftlommer imellem dem. Det er disse luftlommer, der er medvirkende til at holde på varmen. Papiruldsisoleringen fra ISODAN, som vi anvender, er perfekt til at skabe disse luftlommer, så du opnår den allerbedste isolering.

Papiruldsisolering nyt tag

 

 

 

 

 

 

 

Vælg isolering med papiruld samtidig med nyt tag

Mange af vores kunder vælger at få isoleret med papiruld, når de alligevel skal have lagt nyt tag på deres hus.

Det er praktisk, fordi vi under tagarbejdet, meget lettere, kan komme til at isolere med papiruld, og derfor er dette også billigere.

Da vi i forvejen kan lægge dit nye tag på kun tre dage, og i samme tidsrum blive færdige med at isolere med papiruld, får du mindst mulige gener ved at bestille begge dele samtidig.

Hos ABC Byg lægger vi ca. 25 procent mere isolering på loftet, end nødvendigt.
På den måde er vi sikre på, at du altid har den optimale loftisolering, også hvis papirulden med tiden falder en lille smule sammen.

Indblæsningen af papiruld sviner ikke, som det er tilfældet med mange andre slags isoleringsmateriale.

Vil du høre om muligheden for at få nyt tag samtidig med en effektiv og grundig loftisolering, så ring på Tlf. 20 73 91 51 eller udfyld vores kontaktformular.

 

Tilskud til isolering med papiruld

Du kan ikke længere få decideret tilskud til isolering. Du kan dog benytte håndværkerfradraget, hvor du kan få fradrag for selve arbejdslønnen til håndværksydelser til udvalgte energiforbedringer.

Læs mere og få yderligere information om håndværkerfradrag.

Eller se mere på skat.dk

 

Vælg en Autoriseret isolatør

ABC Byg er autoriseret ISODAN Installatør. Dette sikrer dig som kunde om, at materialerne er godkendte i højeste kvalitet – og at arbejdet udføres af professionelle uddannede isolatører, der opfylder alle gældende lovkrav.

Isodan er blandt andet eksperter i papiruldsisolering og har været i branchen siden 1974.

Når du vælger en Isodan autoriseret isolatør, som ABC Byg, til at isolere dit tag, får du samtidig en Isodan Attest. Dette er et bevis på en professionelt udført isolering, der lever op til de seneste lovkrav. Med Isodan Attesten i hånden er du sikret mod fejl og mangler – og køber er sikret en vished om, at din bolig er isoleret korrekt.

 

 

 

 

 

 

Du kan kontakte os på Telefon 20 73 91 51. Lad os få en uforpligtende snak, så du kan få en god pris og et godt tilbud på papiruldsisolering nyt tag.