Spændende foredrag med Nicolai Moltke-Leth

Kom til dette spændende foredrag med Nicolai Moltke-Leth

ABC Byg Næstved støtter Team Rynkeby med dette foredrag, som holdes i Næstved tirsdag 28. maj 2019 kl. 19-21 i Herlufsholm Idrætscenter.

BILLET PRIS kun Kr. 125,-. (beløbet går til ubeskåret til Børnecancerfonden).

Tilmeld dig dette spændende foredrag og tag din partner, kollega, ven eller nabo med. Du kan LÆSE mere og KØBE billetter lige HER.

Glæder os til vi ses.

Spændende foredrag med Nicolai Moltke-Leth

VINDER AF KONKURRENCE – NÆSTVED MESSEN 2019

VINDER AF GAVEKORT TIL BYGMA PÅ KR. 1.000,-

Vi har nu fundet vinderen af vores konkurrence fra Næstved Messen 2019 i weekenden 23. og 24. februar 2019.

Vi har trukket lod blandt alle deltagere, der havde gættet rigtigt på spørgsmålet: ”Hvor mange tage har vi opført siden 1996?” – som var omkring 1.000 tage.

Vinderen blev Morten Petersen fra Næstved, som er blevet kontaktet og har fået overbragt gavekortet til BYGMA på kr. 1.000,-

 

 

ABC Byg Næstved ønsker dig STORT tillykke.

Messe tilbud – Næstved messen 2019

Vi er selvfølgelig igen i år klar med et par fantastiske MESSE TILBUD til dig, der er på jagt efter et nyt ståltag. 

Så kom forbi vores stand nr. 23 i weekenden 23. – 24. februar 2019 – begge dage fra kl. 10-16 i Næstved Hallerne og få en uforpligtende snak om nyt tag og bestil et GRATIS TAGTJEK.

 

Messe tilbud – Næstved messen 2019 

Næstved Messen 2019 – besøg ABC Byg Næstved

Så er det igen blevet messe tid… 

ABC Byg Næstved deltager selvfølgelig igen i år på Næstved Messen 2019 og er i fuld gang med at gøre os klar til vores deltagelse.

Messen ”Nyt til bolig og familie”- finder sted i weekenden 23. – 24. februar 2019 – begge dage fra kl. 10-16 i Næstved Hallerne.

Vi glæder os meget til at få en masse besøgende til vores stand – som i år har stand nr. 23.

Næstved Messen 2019 – besøg ABC Byg Næstved

 

VIND GAVEKORT PÅ KR. 1.000,- TIL BYGMA!
Vi har igen en konkurrence klar til ALLE, der som besøger vores stand nr. 23 – så kom endelig forbi og deltag.

 

 

 

 

 

Der er også ekstra gode MESSE TILBUD til dem, der bestiller et nyt ståltag i løbet af messen.

Så kom forbi og sig hej på vores stand, deltag i konkurrencen, bestil måske et GRATIS TAGTJEK og få en uforpligtende tagsnak med os.

 

GRATIS BILLET – FÅ DEN HOS OS… 

* Indgangen koster 50 kroner. MEN du kan blot RINGE til os på tlf. 20 73 91 51 eller sende os en mail på abc@abcbyg.dk, hvis du er interesseret i GRATIS billetter, så sender vi dig det antal, som du ønsker via mail.

 

Vi glæder os til at se dig – du kunne jo også tage naboen med…

VINDER AF HÅNDVÆRKER.DK PRISEN 2018

ABC Byg Næstved kan med stolthed kalde os vinder af håndværker.dk prisen 2018

 

VINDER AF HÅNDVÆRKER.DK PRISEN 2018

 

Her pressemeddelelse fra håndværker.dk:

Lokal håndværker hyldet af brugere

I den seneste tid har håndværkere over hele landet dystet om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er den bedste håndværker og der er valget faldet på ABC Byg i Region Sjælland.

Fra den 23. april til den 27. maj har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2018. Resultatet er blevet 51 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher. Blandt vinderne er ABC Byg fra Næstved, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Sjællands bedst anbefalede tagdækker”.

Steen Pedersen fra ABC Byg er naturligvis glad for prisen og udtaler stor glæde ved at have vundet:

“Vi er stolte af at blive valgt af brugerne i et skarpt felt af dygtige håndværkere. Det er selvfølgelig ikke noget som vi er kommet let til, vi gør meget ud af at sikre at vores kunder er tilfredse og dermed anbefaler os til andre. Prisen her er et skulderklap til os og det er noget som giver lyst til at arbejde videre i samme retning.”

At netop anbefalinger har en stor betydning, understreges også af Bolius Boligejerundersøgelsen fra sidste år, hvor 40 % af de adspurgte svarer at det er vigtigt for dem at de har fået håndværkeren anbefalet eller at de har kendskab til virksomheden i forvejen, når de vælger en håndværker. Det er noget Steen Pedersen også kan nikke genkendende til.

“Vi mærker helt klart at det er vigtigt at kunne fremvise gode anbefalinger, men det hænger også sammen med at vi samtidig skal lave et godt stykke arbejde, når vi er ude hos kunderne. På den måde spiller det hele sammen.”

På landsplan er der blevet givet næsten 700 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk og det har været med til at danne ramme om kåringen.

 

 • Tømrerarbejde

  • Vi udfører alle opgaver lige fra udskiftning af vinduer og døre til tilbygninger, ombygninger, tagrenovering, isolering,totalentrepriser, forsikringsskader m.v. - og vi er tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dit byggeri.
  • Læs mere
 • Nyt tag

  • Alene tanken om at skulle have nyt tag på dun bolig kan være lidt skræmmende. Med et Lindab tag fra ABC Byg kan du straks glemme alle spekulationer om prisen og langvarigt byggerod. Vi lægger et nyt og flot Lindab ståltag oven på dit gamle tag på kun 3 dage.
  • Læs mere
 • Isolering med papiruld

  • Som boligejer har du interesse i at holde de faste udgifter nede. Varmeudgiften er et af de steder du kan skære toppen af regningen, hvis dit hus er rigtigt og professionelt isoleret. Isolering med papiruld har mange fordele - ud over den billigere varmeregning.
  • Læs mere