Tømrer Næstved

Tømrer NæstvedTømrer Næstved

ABC Byg Næstved er din lokale tømrer, men er også tæt på at være hovedleverandør af ståltage til sjællandske boliger.

Vores speciale er ståltage fra Lindab, men udfører selvfølgelig alt slags tømrerarbejde i forbindelse med renovering, tilbygning, ombygning og nybyggeri.

Udskiftning af vinduer og døre, opførsel af 1. sale samt isolering, er også noget vi gør det meget i.

 

Firmaet er startet i 1992 af Tømrermester Steen Pedersen

Siden da er tømrerfirmaet vokset støt og er i dag en af Sjællands største spillere inden for special området ståltage.

Væksten og succesen med ståltagene skyldes, at Steen Pedersen ikke lod sig begrænse af sin profession som tømrer. Næstveds parcelhuse og villaer sukkede efter nye, solide tage og ABC Byg Næstved fik hurtigt øje på de mange fordele ved ståltage.

Hvor andre tømrerfirmaer fastholdt kun at arbejde med træ og traditionelle tømreropgaver, fik ABC Byg Næstved hurtigt fodfæste i sin egen niche.

Fremsynethed præger os stadig i samme grad, som det også er fremsynethed, der kendetegner vores tagkunder. Ståltage er nemlig en billig kvalitetsløsning, der i løbet af kun 3 dage lægges på det eksisterende gamle tag – og så er stålets holdbarhed næsten uendelig.

Ordrebøgerne fra årenes løb og fremtidens opgaver bekræfter, at det ikke kun er indehaveren af ABC Byg Næstved, Steen Pedersen, der har set fordelene ved ståltagene.


toemrer_naestved-abc-byg-1Ekspertisen og antallet af medarbejdere hos ABC Byg Næstved
gør det muligt for os at udføre alle former for tømrerarbejde.

Service på ejendomme, ombygninger, udskiftning af vinduer & døre, og facadebeklædning samt porte er også blandt opgaverne hos din tømrer.

I starten af 2014 har Tømrermester Steen Pedersen indgået et stærkt samarbejde med hans nye kompagnon Tømrermester Christian Stenfors, så der nu er endnu flere dygtige kompetencer og “hænder”, til at klare de mange opgaver –  for både nuværende og nye kunder.

 

Tømrer Næstved

Næstved er vores base, men vi udfører opgaver på hele Sjælland og Lolland Falster.

toemrer_naestved-abc-bygDen solide erfaring hos ABC Byg Næstved bekræftes af, at vi er godkendt som Lindab TagXpert. Det er et kvalitetsmærke, der sikrer vores kunder et rigtigt udført ståltag.

Endnu et særkende ved din tømrer i Næstved, ABC Byg, er vores grønne smiley fra Arbejdstilsynet og vores egen stillads afdeling, der sparer kunderne for generende ventetid og ekstraudgifter til stilladsleje.

På KUN 3 dage lægger vi dit nye tag
Hvornår skal vi komme og se på dit tag?

 

Ring til din tømrer Næstved på tlf. 20 73 91 51 eller kontakt os på mail.

Vi er tilsluttet BYG GARANTI ordningen, der sikre dig og dit byggeri.