Tegltag

Tegltag er et smukt naturprodukt

Vores speciale er at lægge nye ståltagetegltag
– men har du forelsket dig i et tegltag, kan du roligt lade os stå for tagarbejdet.

Vi har allerede 150 glade kunder, som vi har lagt tegltage hos de sidste mange år.

Man kan vist roligt sige, at et tegltag er “standarden” i Danmark, selvom ståltage vinder flere og flere tilhængere.

Tegltage har man kendt til i flere tusinde år, og så er materialet, man fremstiller teglene af, så naturligt, som det næsten kan være.

Det er noget så naturligt som ler, man bruger til at fremstille tegl til traditionelle tegltag. Efter at være formet og brændt ved cirka 1.000 grader bliver leret meget holdbart og stærkt. I dag bruger man også tagsten af cement.

 

Bliv rådgivet, så du vælger den rigtige løsning til dit hus,

ring på Telefon 20 73 91 51.

 

Vi lægger dit tegl tag med den type tegl, du foretrækker. Har du ikke helt bestemt dig endnu, har vi forskellige typer, du kan vælge mellem.

Du kan helt sikkert finde en type tegltag, som passer til netop din hustype. Inden for tegltage findes der mange modeller, farver og belægninger, som vi gerne rådgiver dig om.

Mange vælger tegltag af glaserede tegl på grund af udseendet. Særligt de matte, glaserede tegltage har vi haft mange kunder, som fandt meget smukke.

 

Vil du se udvalget af tagsten, så kontakt os nu på
Telefon 20 73 91 51 og hør mere.

Du bliver glad for dit tegltag fra ABC Byg, og du bliver gladere og gladere med årene, for tegltage har desuden den fordel, at de bliver smukkere og smukkere, jo ældre de bliver.

Vælg isolering med papiruld samtidig med nyt tag

Skal du have bygget kvist på taget, er det også noget vi mestre – og ligeledes bygger vi førstesalen eller renoverer denne.

Tegltag

ABC Byg Næstved er selvfølgelig tilsluttet BYG GARANTI ordningen – så du og dit byggeri er sikret.