Kviste

Kviste til huse

I kraft af de mange tage, vi har lavet igennem tiden, har der også været mange kunder, som har ønsket en kvist der passer til boligen.

Tagkvisten er med til at give lys og plads inde på tagetagen, så det er naturligt at få lavet en kvist samtidig med at der bliver arbejdet på taget. Vi har derfor indgået et samarbejde med en lokal virksomhed der producerer færdige kviste.

Firmaet hedder Alfa Kviste og er beliggende i Glumsø. De har 20 års erfaring i kvistproduktion, så her er detaljer og løsninger gennemførte og udtænkte.
d54951d55ab8235630b26a3cb0afa1d3

kviste

En lang række fordele

Ved færdig kviste, får du som kunde en række fordele. Vi vil kunne behandle en tagopgave hurtigere, da kvistene fra Alfa Kviste er helt færdige.

Med færdige loddede skotrender og kvisten bliver lavet efter dine ønsker og boligens mål, så vi blot skal hejse den på taget og montere kvisten. Vi vil herefter kunne koncentrere os om at lave taget færdigt.

 

Informationer om kviste

Går du med drømme om en kvist, så vil du inde på www.alfakviste.dk kunne finde inspiration, samt læse om de enkelte løsninger der er på kvistene. Her vil du også let kunne få en vejledende pris på hvor meget en kvist koster, til lige netop din bolig.

Samarbejdet med Alfa Kviste gør at vi vil kunne tilbyde attraktive priser på kviste, samt montering. Vi har monteret mange tagkviste igennem tiden, så det er med komplette tagløsninger, blevet en af vores specialer.

 

Ring i dag og få en snak med Steen om dine muligheder.
Han vil rådgive dig til de bedste løsninger. Ring på Telefon 20 73 91 51 eller kontakt ham på mail.