Papiruldsisolering

Papiruldsisolering er godt for miljøet og din sikkerhed

Papiruldsisolering fra vores leverandør ISODAN har flere egenskaber og fordele:

  • Giver god varme og kuldebeskyttelse
  • Brandhæmmende
  • Miljø og råstofbesparende
  • Fugtregulerende
  • Lydisolerende
  • Beskytter mod træk
  • Insekt og skadedyrafvisende
  • Genbrugsprodukt

Isoleringsmaterialet, som ABC Byg bruger til at isolere tag, hulmur og krybekælder med, er lavet af genbrugspapir, af gamle aviser, for at være helt præcis. Det er derfor et isoleringsmateriale som er helt naturligt, der hjælper dig med at holde varmen i din bolig.

Vælger du at isolering med papiruld, vælger du også at skåne miljøet for unødvendig CO2 udledning. Selve produktionen af papiruld er meget energibesparende, fordi der både er tale om genbrugspapir og fordi selve bearbejdningen ikke belaster miljøet.  Når papirulden er på plads i din bolig, sparer du på energien og fortsætter på den måde med at skåne miljøet for CO2.

papiruldsisolering
Jo, der er mange gode grunde til, at vi hos ABC Byg har valgt at tilbyde dig isolering med papiruld. Det er simpelthen verdens billigste, bedste og mest miljøvenlige isoleringsmateriale.

 

 

Gamle aviser har alle dage været brugt til at holde på varmen, og i de seneste 60 år har vi også brugt det i huse fordi det er et naturligt, billigt og effektivt materiale.

Papirulden bliver behandlet med brandhæmmer, så selv om der er tale om papirmateriale, er det meget svært at antænde, hvis der skulle opstå brand. Derfor bliver din sikkerhed ved en eventuel ildebrand øget ved at bruge isolering med papiruld.

Benyt en autoriseret installatør til papiruldsisolering

ABC Byg er autoriseret ISODAN Installatør. Dette sikre dig som kunde om, at materialerne er godkendte i højeste kvalitet. – og at arbejdet udføres af professionelle uddannede isolatører, der opfylder alle gældende lovkrav.

autoriseret isodan installatør

 

Du kan kontakte os på Telefon 20 73 91 51. Lad os få en uforpligtende snak, så du kan få en god pris og et godt tilbud på Papirisolering i dit hjem.