Om ABC Byg

En solid kontakt, når der skal bygges…

I 1993 startede Steen Pedersen firmaet Tømrermester Steen Pedersen, som personlig ejet selskab, og i 1996 ændrede han firmaet til ABC Byg Næstved APS.

Der er aldrig gået på kompromis med kvaliteten samt det gode håndværk, og det har betydet, at vi er vokset støt og roligt år for år.

I dag tæller vi 10 håndværkere foruden mester selv. Vi bruger kun dansk arbejdskraft, også hos vores underleverandører. Alle underleverandører er nøje udvalgt gennem en længere periode. Der skal også hos dem være høj fokus på kvalitet og god kundepleje. Alle arbejder med garanti.  Alle er en del af et godt hold til glæde for vores kunder.

Vi er selvfølgelig medlem af brancheforeningen Dansk Byggeri og er tilsluttet BYG GARANTI ordningen.

om-abcbyg-naestved

I 1994 startede vi samarbejde med Lindab Profil omkring montering af tagstens profil som ståltag. Vi var en del firmaer der var indbudt til at starte samarbejdet op, mellem leverandør og udførende håndværksfirma. Der er i dag dog ikke mange af de firmaer med i samarbejdet mere, dog er nye kommet til. Men samarbejdet og produktet ligger dybt i vores hjerte og vi behandler produktet med største respekt for det fortjener det.

Vi er således stolte af at kalde os Lindab Topline Experter, og vi har den største erfaring indenfor dette område. Vi har gennem en hel generation været med til at præge detaljer og løsningsforslag til produktet. Produktet er en del af os. Vi er i dag en af eneste Lindab TagXperter på Sydsjælland, Midtsjælland og Lolland Falster.

Lindab TagXperter - ABC Byg Næstved

 

I starten af 2014 indgik ABC Byg Næstved et stærkt samarbejde med vores nye kompagnon Tømrermester Christian Stenfors, så der blev endnu flere dygtige kompetencer og “hænder”, til at klare de mange opgaver – for både nuværende og nye kunder.

om-abcbyg-naestved

 

Vundet Håndværker.dk prisen 4. år i træk

ABC Byg Næstved har 4 år i træk vundet Håndværker.dk prisen for “Bedst anbefalede tagdækker i Region Sjælland“, hvilket vi er meget stolte af.

Derud over har vi fået over 220 anbefalinger fra tilfredse kunder på håndværker.dk, som du kan finde lige HER.

Og igen for 2. år i træk, har vi sørme også vundet Håndværker.dk prisen 2021

3. pladsen for “Bedste tømrer på Sjælland“.

Skal vi også bygge for dig?

Ring på telefon 20 73 91 51 eller kontakt os på vores kontaktformular.

Du kan også læse, hvad andre siger om os og se alle de mange fantastiske anbefalinger.