Første sal

Første salFørste sal på hus – kontakt en fagmand

Før i begynder at bygge første sal på jeres hus, vil ABC Byg gerne give jer et uforpligtende tilbud på alt entreprenørarbejdet. Særligt i forbindelse med lægning af nyt tag, hvor der er god økonomi i, at få gjort jeres første sal klar til beboelse samtidig.

Vi rådgiver og udfører alle slags tilbygninger og ombygninger, f.eks en ny 1. sal

Som erfarne tømrere har vi stor erfaring i at bygge 1. sale, isætning af vinduer og døre, samt at lægge et nyt og langtidsholdbart ståltag, som endda bliver smukkere med årene. I kan vælge selv at stå for al den indvendige klargørelse af første salen senere, og lade ABC Byg stå for det grove, såsom at rejse spær og montere taget.

Bygge første sal på hus

Har i reelle planer om at udvide jeres bolig med flere kvadratmeter, er den billigste løsning at få bygget en 1.sal på huset. Og det er med fordel, hvis i  alligevel er i gang med lægning af nyt tag.

ABC Byg arbejder effektivt. Vi råder over vores egen stilladsafdeling, hvilket gør, at vi selv er herre over, hvornår vi skal bruge stilladserne. Derved skal vi ikke vente på, de bliver ledige et andet sted først.

foeste-sal  

Kort byggetid af første sal

Uanset om du skal have ny første sal på parcelhus, på bungalow eller på villa,  tilbyder vi kortest mulig byggetid og ingen generende stilladser, som står ubenyttede hen. Vi udnytter nemlig vores tid samt stilladser optimalt.

 

Vi er desuden tilsluttet BYG GARANTI ordningen, der sikre dig og dit byggeri.

 

Få en pris på, hvor meget det koster at sikre din familie nok plads i fremtiden. kontakt os på Telefon 20 73 91 51 og få en uforpligtende snak og et seriøst og konkurrencedygtigt tilbud på jeres første sal.