Første sal

Første salFørste sal på hus – kontakt en fagmand

Før, i begynder at bygge første sal på jeres hus, vil ABC Byg gerne give jer et uforpligtende tilbud på alt entreprenørarbejdet. Særligt i forbindelse med lægning af nyt tag – er der rigtig god økonomi i, at få gjort jeres første sal klar til beboelse samtidig.

Vi rådgiver og udfører alle slags tilbygninger og ombygninger, f.eks en ny første sal.

Som erfarne tømrere har vi stor erfaring i at bygge første sale, isætning af døre og vinduer i samt at lægge et nyt og langtidsholdbart ståltag, som endda bliver smukkere med årene. I kan vælge selv at stå for al den indvendige klargørelse af første salen senere, og lade ABC Byg stå for det grove, såsom at rejse spær og montere taget.

Har i reelle planer om at udvide jeres bolig med flere kvadratmeter, er den billigste løsning at få bygget en 1.sal på huset, især hvis i  alligevel er i gang med lægning af nyt tag. ABC Byg arbejder effektivt. Vi råder over vores egen stilladsafdeling, hvilket gør, at vi selv er herre over, hvornår vi skal bruge stilladserne og ikke skal vente på, de bliver ledige et andet sted først.

Uanset om du skal have ny 1. sal på parcelhus, carport, garage, udestue eller hvad, du nu skal have bygget ud – tilbyder vi kortest mulig byggetid og ingen generende stilladser, som står ubenyttede hen. Vi udnytter nemlig vores stilladser optimalt.

Få en pris på, hvor meget det koster at sikre din familie nok plads i fremtiden – kontakt os på Telefon 20 73 91 51 og få en uforpligtende snak og et seriøst og konkurrencedygtigt tilbud på jeres første sal.